WordPress tema som säljsida

Skapa vackra, iögonfallande

säljsidor, Squeeze Pages,

Video landningssidor,

direkt från  ditt WordPress tema!

 
 

Vi vet alla att WordPress är stort!

Men en svaghet är att ett WordPress tema är designat för bloggar – inte Internet Marketing webbplatser.  Temats sidor och inlägg har rubriker, menyer, sidofält och massor av andra element som endast distrahera din kund från ditt säljmeddelande.

Tänk om man kunde fixa det på ett par minuter och några musklick?

magic template för wordpress tema

Ja, idag är det möjligt!

Magic Template använder den mallstruktur som alla WordPress tema har för att göra sig av med normala länkar, rubriker, menyer, sidopaneler och andra distraktioner som ett vanligt WordPress tema har. Dess förformaterade sidstilar kommer med många av de funktioner du kan förvänta dig att ha på en säljsida! Signaturer, punktlistor, fält för omdöme, rubriker, underrubriker och mycket, mycket mer…

Magic Template är förinstallerad med 22  ”styles” – alla olika på sitt eget unika sätt om. Men, vad är det unika med Magic Template är att varje ”style” är lätt anpassningsbar. Du kan ändra:

 • bakgrundsfärg
 • innehållets bredd
 • font-size
 • teckensnittsfamilj

och mycket, mycket mer!

Detta är verkligen en perfekta plugin att använda om du vill sälja produkter med WordPress, eftersom den är utformad särskilt för detta ändamål!

Men – jag använder redan ett WordPress tema!

Bra, det gjorde jag också! Men här är de problem jag hittat med teman:

 1. Teman är knutna till temats mapp – det betyder att när du byter tema eller uppdaterar ett befintligt tema, måste du ominstallera din mall.
 2. Teman använder inte WordPress installationsprocess – du måste använda ett FTP-verktyget för att installera dem. Inte så stort problem, men jag gillar att göra allt direkt i WordPress… om jag kan.
 3. Teman är svåra att anpassa – man måste gräva runt i CSS och (gud förbjude) PHP för att göra ändringar. Och, vad värre är, när du gör en ändring i en mall får alla sidor som använder den mallen samma anpassning (samma bredd, samma typsnitt, samma färger, etc.). Detta är bara en irritation om du har en webplats, men när du är använder WordPress 3,0 Multi-Site kommer alla dina webbplatser att använda samma tema mapp – och därmed samma mallar och samma anpassningar. Detta, var för mig en enorm huvudvärk.

Vilket är vad som gör Magic Template så fiffigt. Magic Template fixar allt detta eftersom det:

 1. är en plugin – så det är inte knutet till ett WordPress tema’s mapp som teman. Du kan använda Magic Templates styles med valfritt WordPress tema. Du kan växla teman och/eller uppgradera teman med absolut ingen inverkan på din mall.
 2. använder standard WordPress installationsprocess. Jag behöver inte använda FTP. Jag kan installera Magic Template inifrån WordPress.
 3. är extremt anpassningsbart. Var och en av de 22 grund styles kan anpassas. Anpassningarna görs inifrån WordPress sidredigerare – vilket innebär att varje enskild sida kan vara olika. Och Magic Template sparar anpassningarna med sidan och inte med ditt WordPress tema, WordPress 3.0 Multi-Site anpassningar transporteras inte från en plats till nästa.

Så enkelt att även en nybörjare på WordPress kan lägga till en säljsida  till en blogg på bara några minuter! Tänk bara på all den tid du sparar genom att inte behöva justera ditt nuvarande WordPress tema så att det kan visa dina produkter och säljsida!

Det finns ingen modifieringar av WordPress-kod för att få dina sidmallar att fungera och du behöver inte veta något om PHP. Du kan även anpassa styles med liten eller ingen kunskap om HTML eller CSS – den enkla bilden för anpassning gör det hela enkelt. Du skriver helt enkelt sidan som vanligt, välj var du vill att din förformaterade rubriker, länkar, fält för omdöme och punktlistor skall vara, klicka på Publicera, och det är klart!

Sluta att störa dina besökare & tappa försäljning! Använd Magic Template för att skapa sidor som fångar deras uppmärksamhet!

Naturligtvis är Magic Template och WordPress, som en plattform, ren SEO Magi, eftersom Google älskar WordPress… du kan spara pengar på alla framtida utformning för alla dina produkter också!

Hur mycket du sparar är beroende på hur snabbt du vill ha denna plugin… du förstår, jag står bakom min produkt till 110%, och jag vill att du ska vara nöjd med ditt köp, så jag sätter en prislapp på den som speglar fem saker:

 • Värde för pengarna
 • Kvalitet på produkten
 • Nöjd Kund
 • Efterfrågan på produkter
 • Konkurrens

Så under en begränsad tid, säljer jag Magic Template för löjligt lågt pris på bara $27! Jag vet inte hur länge det priset kommer att stå sig. Idag kan du få Magic Template för endast $27 – i morgon kan vara en annan historia!

Allt du behöver göra är att klicka på nedan, och betala den låga prislappen $27 med PayPal, det är enkelt och helt riskfritt! Beställ Magic Template idag, och om du inom 60 dagar  tror att paketet inte är lämpligt för dig, skicka oss ett mail och vi kommer gärna att betala tillbaka dina pengar… Inga frågor!

Klicka på knappen nedan för att beställa nu!

Du får OMEDELBAR TILLGÃ…NG till nedladdningssidan och kan börja använda Magic Template plugin redan i dag.

Lycka till med din säljsida med detta WordPress tema,

Lennart Johansson

www.zoft80.se

PS .. Vad väntar du fortfarande på? Ta detta paket nu innan jag tagit mitt förnuft tillfånga och höja priset ytterligare $ 10!

60 dagars återköpsgaranti
Om du inte är nöjd med detta WordPress tema,
skicka mig ett meddelande, jag kommer att återbetala dina pengar – inga frågor.