Varför välja Act!?

Någonstans mellan kaos av klisterlappar och kalkylblad och komplexiteten i CRM-lösningar finns ett alternativ – en kontakt- och kundhanteringslösning. Tänk dig något som håller reda på alla dina telefonnummer, e-post, mötesanteckningar, att göra-noteringar och dokument för alla som du gör affärer med, allt på ett ställe.

Act! är förstahandsvalet för kontakt och kundhantering bland små företag och säljteam för att göra just det. Men, det är inte allt. Med Act!, har du möjlighet att ansluta till kraftfulla, prenumerationsbaserade försäljnings- och marknadsföringstjänster som hjälper dig att bygga de långvariga och lönsamma relationer som ditt företag lever på. Det är ett effektivt sätt att inte bara förvalta, utan även att utveckla din verksamhet.

5 skäl att välja Act!

Förstahandsvalet för kontakt- och kundhantering.

Slappna av, du är i gott sällskap. Act! är förstahandsvalet för kontakt- och kundhantering bland små företag och säljteam. När du väljer Act!, blir ni medlem i en framgångsrik familj på 2,8 miljoner användare och 59.000 företagskunder.

Designad för proffs som förlitar sig på lönsamma relationer.

Act! är utformad för yrkesverksamma, som du, som är beroende av utvecklingen av långvariga, lönsamma affärsrelationer. Vi fokuserade på de funktioner och tjänster som hjälper dig att organisera kunduppgifter, få mer gjort på en dag, och förbättra din övergripande försäljnings- och marknadsföringseffektivitet, att förbättra sina resultat för ditt företag.

Lätt att lära sig och utföra vardagliga uppgifter.

Du behöver inte oroa dig för en inlärningskurva. Act! är ledande när det gäller användarvänlighet. Du kan åstadkomma mer för varje dag genom att helt enkelt välja att använda Act! över Microsoft Dynamics® CRM och Salesforce.com. Varför? Eftersom det tar mindre tid att lära sig och utföra vardagliga uppgifter, som att mata in en ny kontakt, hitta den viktiga information du behöver, och hantera dina dagliga att-göra uppgifter.

Ett kraftfullt sätt att utveckla din verksamhet.

Med Act! kan du ansluta till kraftfulla, prenumerationsbaserade försäljnings- och marknadsföringstjänster som ger ditt företag ett lyft. Tjänster som Act! E-marketing gör det enkelt för dig att skapa, skicka och spåra e-postkampanjer.

Uppbackad av ett globalt företag med lokal expertis.

Med ett nätverk av över 26 tusen partners globalt och hundratals Act! Certifierad Consultants, får du den praktiska hjälp du behöver för att få ut det mesta av Act!.

Läs mer om Act!