Sökmotor optimering med SEO Pressor

SEOPressor-Vad är nytt med denna plugin för sökmotor optimering av WordPress?

WordPress är avgjort en av de största bloggplattformarna i världen i dag. Även om det är en gratis plattform är det den professionella hanteringen av denna plattform som gör den populär. Och det är anledningen till varför en hel del online-entreprenörer använder WordPress. Som en följd av detta har flera olika verktyg släppts på marknaden så att människor kan förbättra möjligheterna för att sina WordPress bloggar och SEOPressor är ett sådant verktyg för sökmotor optimering. Som ny aktör i denna genre, kände vi att det var läge att kolla SEOPressor och ta reda på om det verkligen är värt sitt rykte.

Vad vi fick reda på, efter att ha testat produkten för både prestanda och effektivitet, är att detta är en produkt som är väl värt alla de investeringar som görs i den. I varje fall söker man alltid efter den bästa möjliga sökmotor optimering för sina företags webbplatser och saken är att sökmotor optimering för WordPress inte kan bli bättre än vad SEOPressor kan ge. Om den används korrekt kommer SEOPressor inte bara placera en WordPress webbplats på första sidan i sökmotorerna, det kommer också att föra den till toppen av första sidan. Resultatet kan förväntas bli inom top 3 på första sidan.

Sökmotor optimering med SEOPressor

Här ska vi titta på varför sökmotor optimering med SEOPressor kan uppnå detta. Det är ett faktum att detta är ett SEO-verktyg som fungerar på ett helt annat sätt än andra liknande produkter. Låt oss ta itu med dessa skillnader den ena efter den andra.

Analyserna

SEOPressor bygger på en faktor som kallas SEO score för beräkning av värdet hos en viss webbplats. Vad SEOPressor gör är att det tar några parametrar i beaktande och avgöra om en viss webbplats kommer att rankas bra i sökmotorerna eller inte. Detta resultat är en mycket unik aspekt av SEOPressor och det bästa med det är att dess resultat motsvarar exakt vad verktyg som Google Analytics visar dig.

Förslagen

SEOPressor dissekerar din WordPress webbplats och berättar saker om de innersta detaljerna som du ska uppmärksamma för att kunna förbättra utsikterna för din webbplats till en häpnadsväckande grad. Det kommer att berätta för dig, till exempel om ditt sökord är placerad på rätt ställe eller inte och vad en bättre position skulle vara. Det kommer att berätta vilken typ av format du behöver använda för dina rubriker – H1, H2 eller H3 – och det kommer att berätta för dig hur grafiken på din webbplats påverkar förutsättningarna för din webbplats. SEOPressor berättar inte bara om dina misstag, det kommer också att berätta lösningar och kommer att erbjuda sig att göra dem åt dig också. Detta är en programvara som gör att du kan luta dig tillbaka och koppla av medan det kontinuerligt håller ett öga på din webbplats och talar om exakt vad du behöver göra för att få upp rankningen av din webbplats.

Nyhetsfaktorn

Detta är en sak att tänka på. Produkten är ganska ny, och även WordPress förändras ständigt, vilket gör det definitivt en bra sak att vara ny. Till exempel är SEOPressor redan förenlig med de nya WordPress 3.0, något som de flesta andra WordPress verktyg för sökmotor optimering fortfarande försöker komma till rätta med.

Bekvämligheten

Detta är vad som gjorde det här verktyget en stor hit redan från start. Redan nu, efter flera ändringar, är denna plugin fortfarande lika enkel att hantera som tidigare. Det finns inget du behöver installera, det är bara en enkel nedladdning du behöver göra. Trots att programmet i sig är mycket komplext behöver du inte vara ett tekniskt geni för att använda det. Utvecklarna har försökt att hålla programmet så självinstruerande som möjligt.

Den hemliga algoritmen

Sen dess release har folk undrat över hur resultaten av SEOPressor kan matcha så perfekt med resultaten från Google Analytics. Först nyligen blev det klart att SEOPressor använder en hemlig algoritm som fungerar på samma sätt som Googles sökmotor fungerar för att rangordna sina webbplatser. Med hjälp av denna algoritm, är det nästan en no-brainer för SEOPressor att förstå vad det faktiskt behövs för att få en webbplats att skjuta rätt upp på Googles sökresultat. Detta är den sak som har gjort SEOPressor så berömd.

Utvecklarens rykte

SEOPressor har designats och utvecklats av Daniel Tan, som är en av de största sökmotor optimering gurus i världen idag. Han har utvecklat framgångsrika program i det förflutna som Backlinks Syndication System, Rank Mover, Ultimate RSS Joiner och Press Release Cash Cow. Alla dessa har varit ganska berömda i online-världen, vilket också händer med SEOPressor för närvarande.

Fungerar det? Ja, inom 1 timme fanns denna sida på plats 9 när jag sökte med “sökmotor optimering” på Google!

Dina websidor behöver också sökmotor optimering med SEOPress!

%d bloggare gillar detta: