Har ni tid för fler patienter?

Varje vecka kommer vi i kontakt med ett antal personer som behöver omgående hjälp med sina tänder. De kontaktar oss via någon av våra hemsidor. Det kan vara allt från tandvärk, trasiga tänder, tandställning till tandimplantat som de behöver hjälp med.

Vi kan leverera dessa förfrågningar direkt till er via e-post eller telefon. Varje månad stämmer vi av hur många förfrågningar vi levererat. För detta debiterar vi en överenskommen summa.

Ni kan antingen få ett fast pris per månad eller ett pris per levererad förfrågan.

Framför allt låser vi inte in er med några skrivna avtal och ni kan avbryta leveranserna när ni själva vill.

Efter c:a en vecka följer vi upp att den som söker hjälp med sina tänder också har fått kontakt med en tandläkare och är nöjd med vården.

Ni kan själva bestämma hur många förfrågningar ni har möjlighet att ta emot. När ni har fullt upp skickar vi nästa förfrågan till en av era kollegor.

Vårt system är ett win-win-win koncept

  • patienten får snabbt kontakt med en duktig tandläkare
  • ni får nya patienter som återkommer år efter år
  • vi får en provision för varje ny patient vi levererar till er

 Annonsering på sökmotorer

Vi har annonserat på Google, Bing och Yahoo för många små och stora företag sedan 2004.


Hemsidor för tandläkare

Vi bygger och administrerar hemsidor, med verktyget WordPress, åt företag. Vi tar hand om att hålla WordPress uppdaterat med de senaste ändringarna, sköter säkerhetskopiering och stänger ute illvilliga hackers.

Mobila hemsidor

Majoriteten av alla användare av mobiltelefoner har en s.k. smartphone, därför gäller det att er hemsida är anpassad för mobiltelefoner och surfplattor.


Mobil enkät

Vad tycker era patienter om den vård de får? Ge dem möjlighet att fylla i en enkät. Det ger er möjlighet att göra ändringar i ert bemötande av patienterna innan missnöje sprider sig till andra patienter.


 Kallelse via SMS

Vad kostar det er när er patient uteblir från en avtalad tid? Med en påminnelse via SMS minskar risken för att patienten glömmer av den bokade tiden.


Fyll i formuläret så återkommer jag

14 + 9 =